Wie ben ik?

Over mij

In 1995 heb ik een opleiding voor tandartsassistente gedaan. Leuk die mond maar de ik wilde er zelf in werken.  Dus ben ik de opleiding voor mondhygiëne gaan doen. En deze in 1998 afgerond. Werkervaring als mondhygiënist heb ik opgedaan bij een tandarts in Reeuwijk en Woerden en een mondhygiëne praktijk in Woerden.

Sinds januari 2023 heb ik eigen praktijk; Pothuizen Mondhygiëne.

Een mond is niet alleen een bak vol tanden. Er hangt zoveel mee samen. Het is  belangrijk om daar ook naar te kijken. Aan het begin van elke behandeling wordt uw tandvlees bekeken bespreken samen de situatie. Daarna bepalen we uw behandelplan.

Kwaliteit in zorg en in hygiëne staan hoog op mijn lijstje. Regelmatig volg ik cursussen, netwerkbijeenkomsten met collega’s en bezoek congressen.

Moderne praktijk

Ik maak gebruik van moderne apparatuur die prettig is voor de patiënt.

20+ jaar ervaring

Met 20+ jaar ervaring zorg ik ervoor dat uw gebit de beste behandeling krijgt.

Persoonlijk contact

Een-op-een aanpak waardoor u de behandeling krijgt die het beste is voor uw gebit.

Geregistreerd

Ik ben lid van de beroepsgroep Nederlandse Vereniging van Mondhygiëne en sta ingeschreven in het KRM. Dit is een kwaliteitsregistratie voor mondhygiënisten.

Ik werk samen met alle tandartsen in Woerden en omstreken. 

Het leukste van mijn vak, vind ik het contact met u. Iedereen is anders en ook elke mond en zelfs iedere keer als u komt, kan het anders zijn. Dus saai is het nooit.